Luchtdruk vibrator & Black Friday sale!

Vandaag de dag is de luchtdruk vibrator het hotste item in de seksspeeltjes scène!
Een paar jaar terug maakte de meeste mensen over het algemeen meer gebruik van de vibrator, dildo's en natuurlijk nog veel meer.
Maar deze luchtdruk vibrator voor vrouwen was nog niet op de markt!
 
Wat maakt dit speeltje zo gewild?
Merendeels van de vrouwen die de luchtdruk vibrator gebruikt hebben, die ervaren door de luchtdruk op de clitoris te plaatsen een semi- orale bevrediging. Dat klinkt toch als muziek in je oren? Dat je zelf op elk gewenst moment van de dag de luchtdruk vibrator erbij kan pakken en even kan genieten zonder er persé een partner bij nodig te hebben.
De MyPlaysure VQueen Pro luchtdruk vibrator voor vrouwen is wat uitgebreider. Deze heeft naast de luchtdruk functie ook  een vibrator om in te brengen, waardoor je dus een dubbele sensatie ervaart. De VQueen Pro heeft 20 verschillende standen. Het luchtdruk gedeelte heeft 10 verschillende standen en de vibrator heeft 10 verschillende standen wat tevens een g-spot stimulatie is. Heb je zin om in bad of in je jacuzzi heerlijk te genieten en tot een hoogtepunt te komen? Ook dat kan, de VQueen Pro van MyPlaysure is namelijk waterbestendig.
Door de heerlijke geurende bijgevoegde glijmiddel op waterbasis is de luchtdruk vibrator heel makkelijk in te brengen. En natuurlijk niet te missen heeft de luchtdruk vibrator ook een USB oplaadkabel om het speeltje op te kunnen laden. Na volledig laden kan de luchtdruk vibrator een volledig uur mee. Want je zou maar net even bezig zijn en dan valt je speeltje uit. Ik denk dat, dat wel een nightmare is voor iedere toylover! Na de onvergetelijke sensatie is het heel belangrijk om je luchtdruk vibrator schoon te maken, om infecties en schimmels te voorkomen. Dit kan je doen door gebruik te maken van een toycleaner of te spoelen met lauw water en milde zeep. Geen sterke chemische producten gebruiken. In de doos zit een prachtig satijnen bewaarzakje van MyPlaysure, zo kan jij je speeltje daarin opbergen en op een veilige plek bewaren.
luchtdruk vibrator
 
Ook wij doen mee aan de Black Friday sale!
Bij Myplaysure krijg je deze week maar liefst 20% op de VQueen Pro luchtdruk vibrator voor vrouwen met de kortingscode BF20. De korting is geldig van 22 November 2021 t/m 28 November 2021.
.black friday


  • jua

    Ik heb de VQueen Pro een tijdje geleden al besteld en deze week nog een keer besteld met de blackfriday korting als cadeautje voor een vriendin.